Ege Postası
Geri

Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Malta Yerel Yönetimler Derneği'ni ağırladı

İş birliği çalışmaları yapmak ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermek amacıyla Malta Yerel Yönetimler Derneği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ni (TDBB) ziyaret etti.4 gün sürecek işbirliği görüşmeleri İçin İstanbul'a gelen...
Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Malta Yerel Yönetimler Derneği'ni ağırladı
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İş birliği çalışmaları yapmak ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermek amacıyla Malta Yerel Yönetimler Derneği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ni (TDBB) ziyaret etti.

4 gün sürecek işbirliği görüşmeleri İçin İstanbul'a gelen Malta Yerel Yönetimler Derneği Başkanı Marc Scant, Genel Sekreter Jimmy Margo ve Hal Gharghur Şehri Belediye Başkanı Mario Gauci TDBB merkezinde, TDBB Başkan Yardımcısı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve TDBB Genel Sekreteri Mustafa Başkurt tarafından karşılandı.

Heyete öncelikle birlik merkezi hakkında bilgi verildi. Toplantı salonunda devam eden görüşmede TDBB Başkan Yardımcısı Murat Aydın, birliğin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kardeş şehir etkinlikleri ve uluslararası yerel yönetim eğitimleri hakkında detaylı bilgilendirme yapan Aydın, İstanbul'a ilk kez gelen konuklar için şehrin tarihi ve kültürel yapısından da bahsetti. Malta ekonomisi ve sanayi yatırımlarındaki gelişmelerle ilgili bilgi veren Jimmy Margo, Malta'nın her türlü yatırım konusunda Türkiye ile işbirliğine açık olduğunu belirterek yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında önerilerde bulundu.

Karşılıklı ilişkileri geliştirmek için önemli olan ziyaret sonrasında Malta heyeti, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Heyet yarınki temaslar kapsamında MÜSİAD ve KASİAD ile görüşecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası