Ege Postası
Geri

Hüseyin Çelik, dayısını son yolculuğuna uğurladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, dün kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden İzmir’de yaşayan dayısı Murat Yalçın’ı son yolculuğuna uğurladı.
Hüseyin Çelik, dayısını son yolculuğuna uğurladı
Haberler / Güncel
28 Ağustos 2013 Çarşamba 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hüseyin Çelik, 75 yaşında vefat eden dayısı Murat Yalçın’ın cenazesine katılmak için öğle saatlerinde İzmir’e geldi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda gazetecilerin tezkereye ilişkin ilişkin sorularına cevap vermeyen Çelik, “Dün o konuda söylenmesi gerekenleri söyledim. Bugün İzmir’e geliş amacım farklı. Cenazeye katılmak için geldik. Aile ile birlikte taziye ziyaretlerini kabul edeceğiz.” dedi. 

Daha sonra Buca ilçesi Yeşilbağlar semtinde bulunan Tatvanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, burada taziyeleri kabul etti. Çelik, ardından merhum dayısının evini ziyaret etti. Burada taziyeleri kabul ederek acısını yakınları ile paylaşan Çelik, daha sonra cenaze namazı için Yeşilbağlar Camii’ne geçti. 

Hüseyin Çelik’in dayısı Murat Yalçın’ın cenazesi, öğle namazının ardından cami içinde kılınan cenaze namazı sonrası Buca Mezarlığı’nda toprağa verildi. Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’i; acı gününde, AK Parti İzmir milletvekilleri İlknur Denizli, Ali Aşlık, Rıfat Sait, Aydın Şengül, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve hemşehrileri yalnız bırakmadı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası