Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi'nin kar mesaisi

BORNOVA Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde de etkili olan kar yağışının yüksek kesimlerde hayatı olumsuz etkilememesi için çalışıyor.
Bornova Belediyesi'nin kar mesaisi
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ocak 2016 Çarşamba 18:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bugün öğlen saatlerinde Bornova'nın merkezinde de etkili olan kar yağışı ilçenin yüksek kesimlerinde kartpostallık görüntüler oluştururken, Bornova Belediyesi ekipleri, bu bölgelerde sorun yaşanmaması için gece-gündüz çalışıyor. Özellikle yoğun kar yağışının etkili olduğu İzmir-Manisa yolu hattındaki Beşyol, Kurudere, Sarnıç, Yaka, Çiçekli ve Karaçam mahallelerinde ulaşım sorunsuz olarak sağlandı.



Meteorolojik tahminleri dikkate alarak bir gün öncesinden kar temizleme ve tuzlama araçlarını bölgeye gönderen Bornova Belediyesi, yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Bornova Merkez'inden de ulaşım sağlanabilen Eğridere, Çamiçi ve Kayadibi mahallelerinde tuzlama çalışmaları yapıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası