Ege Postası
Geri

Bornova iftarda buluştu

Başkan Sındır, birlik ve kardeşlik mesajları verdi
Bornova iftarda buluştu
Haberler / Güncel
3 Ağustos 2013 Cumartesi 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Bornova protokolü, Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri, belediye bürokratları ve Bornovalı muhtarlar iftarda buluştu. Ev sahipliğini her akşam iftar sofralarında vatandaşlarla kucaklaşan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır yaptı. Sındır, birlik ve kardeşlik mesajları verdi

Ramazan Ayı başlangıcından bu yana başta belediye iftar çadırları olmak üzere çeşitli derneklerin organizasyonlarında ve vatandaşların evlerinde iftar sofralarına katılan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, bu kez ev sahibi oldu. Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Bürokratları ile Bornovalı Muhtarlar, Bornova Belediyesi’nin iftar organizasyonunda buluştu. Bornova Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı sonrası Ege Üniversitesi Lokali’nde gerçekleşen yemeğe, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral, Bornova Müftüsü Muhammet İnceoğlu ve CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru da katıldı.

Kutsal Ramazan Ayı’nın sevgi, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Meclis toplantımızın ardından iftar yemeğinde bir arada olmak çok anlamlı ve mutluluk verici. Burada sadece yemeğimizi değil, sohbetimizi ve sevgimizi de paylaştık. Aramızdaki birliği beraberliği öne çıkarmak, dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmek, küskünlükler, kırgınlıklar ve kızgınlıklara son vermek adına önemli bir buluşma oldu.  Bu sofrada bu amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum’’ diye konuştu.

yanısıra televizyon haberi şeklinde de yazılarak servis edilmiştir. Kurgulu video haber yukarıdaki youtube linkine tıklanarak indirilebilir.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası