Ege Postası
Geri

Bornova örnek oldu

Sağlık ve sosyal hizmet alanlarında örnek çalışmalara imza atan Bornova Belediyesi’nin yaşlılara, kadınlara ve muhtarlara yönelik olarak üç farklı eğitimi tamamlayan kursiyerler sertifikalarını törenle aldı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, sosyal belediyecilik alanında tüm Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza attıklarını belirterek, ‘‘Tüm bu hizmetleri kararlı ve inançlı bir şekilde yürütmeye devam edeceğiz’’ dedi
Bornova örnek oldu
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Temmuz 2013 Cuma 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende ilk olarak bakıma muhtaç yaşlıların sosyal yaşamdan kopmamalarını sağlamak amacıyla İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen proje kapsamında resim eğitimi alan 50 kursiyerin sertifikasını dağıttı. Sındır daha sonra, Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu işbirliğiyle Bornova’daki mahalle ve köy muhtarlarına yönelik düzenlenen ‘Ruhsal Hastalıklarda Damgalamayla Mücadele Eğitimi’ni bitiren 20 muhtar ile daha önce de verilen ‘Kadın Sağlığı Eğitim Programı’na katılan 23 kadına sertifikalarını takdim etti.

‘Yaşlılara Evde Bakım’ ve ‘Evde Gebe Bebek Lohusa Bakımı’ gibi hizmetlerle tüm Türkiye örnek öncü olduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, kadınlara yönelik de önemli çalışmalar yaptıklarına dikkat çekti.
Türkan Saylan Kadın Konukevi’ni hizmete açtıklarını, sosyal yaşamdan uzak kalan kadınlar için geziler düzenlediklerini hatırlatan Sındır, ‘‘Türkiye’de Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Birliği Konseyi'nin ‘'Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği’ adlı sözleşmesine imza atan ilk belediye olduk. Tüm bu hizmetleri kararlı ve inançlı bir şekilde yürütmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası