Ege Postası
Geri

Bornova’da 2015-2016 Eğitim-Öğretim Dönemi törenle başladı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 2015-2016 eğitim öğretim yılının açılırken ilk ders heyecanını yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Dr. Cavit Özyeğim İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene katılan Başkanı Atila, öğrencilerle sohbet edip başarılı bir yıl geçirmelerini diledi.
Bornova’da 2015-2016 Eğitim-Öğretim Dönemi törenle başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Eylül 2015 Pazartesi 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Evka-3 Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Yıl boyunca okulların tadilatı ve eksiklerinin giderilmesi konusunda Bornova Belediyesi bütçesinden önemli bir kaynağı ayıran Başkan Atila öğrecilerin ilk ders heyecanına ortak oldu. Hem okulla yeni tanışan birinci sınıflar hem de yaz tatilinin ardından yeniden sıralarına oturmak için sabırsızlanan öğrencilerin büyük heyecan yaşadığı törene Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu da katıldı. Velilerin de çocukları kadar heyacanlı olduğu törene halkoyunları gösterileri ve şiir dinletileri renk kattı.

Törende bir konuşma yapan Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, eğitimin toplumların gelişmesindeki önemine değinerek, öğrencileri ödüllendirerek yetiştirmenin gelişimlerini daha çok katkıda bulunacağını söyledi. Kaymakam Gündoğan, ailelerin de çocuklarıyla daha ilgili olmaları gerektiğinin altını çizdi.



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da yeni eğitim öğretim döneminde bütün öğrencilere başarılar dileyerek, “Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatı. Bornovamız eğitimin başkenti. En çok öğrenciye sahip ilçelerin başında geliyoruz. Eğitimin ilermesi için çalışıyoruz. En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu anlayışla çocuklarımıza, kadınlarımıza ve engelli yurttaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Bizler her zaman kentimizin bir adım ileri gitmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza emek veren öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası