Ege Postası
Geri

Bornova’da 23 Nisan’a özel sergi

Bornova Belediyesi’nin ücretsiz olarak verdiği resim ve seramik kursunu tamamlayan çocukların eserleri, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nde sergiye açıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nisan ayı etkinliklerini özellikle çocuklara ayırdıklarını söyledi.
Bornova’da 23 Nisan’a özel sergi
Haberler / Kültür - Sanat
10 Nisan 2015 Cuma 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi’nin yıl boyu ücretsiz olarak verdiği “Hobi ve Beceri Edindirme Kursları” kapsamında eğitim aldıkları resim ve seramik kursunu tamamlayan çocukların eserleri, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nde sergiye açıldı. 6 ay süren kurs sonrası ortaya çıkardıkları eserleri sergilemenin mutluluğunu yaşayan miniklerin heyecanına aileleri de ortak oldu. Bornova Belediyesi, birbirinden güzel resim ve seramik çalışmaları ortaya koyan geleceğin sanatçılarına boya kalemi seti hediye edildi.


 
Çocuklara özel etkinlikler
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nisan ayı etkinliklerini özellikle çocuklara ayırdıklarını belirterek, “Bu çerçevede çocuklarımıza yaratıcılıklarını gösterme imkanı veren, hayal dünyalarını yansıttıkları resimleri ve seramikleri Bornovalılarla paylaşmak istedik” diye konuştu.


 
18 Nisan’a kadar açık
 
Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Çamdibi Kurs Merkezi ile Engelliler Merkezi  olmak üzere dört merkezde eğitim alan 6 ile 13 yaş arasındaki kursiyerlerin yaptığı çalışmaların yer aldığı sergi, 18 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası