Ege Postası
Geri

Bornova’da “Muharrem Ayı” dayanışması

Muharrem ayında Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır vatandaşların aşure etkinliklerine katılarak dayanışma ruhuna katkıda bulundu. Başkan Sındır hafta sonunda İzmir İmranlılar Derneği, 3. Sanayi Sitesi Esnafı, Naldökenliler ve Altındağlılar ile birlikte aşure sofrasına oturdu
Bornova’da “Muharrem Ayı” dayanışması
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Kasım 2013 Pazartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Muharrem ayında vatandaşlarla birlikte aşure sofralarına oturdu, dayanışma ruhuna ortak oldu. Haftasonunda Sivas İli İmranlı İlçesi Kalkındırma Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Naldöken’deki yeni binasının açılış ve aşure etkinliğine katılan Başkan Sındır, birlik ve beraberlik mesajları verdi. CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Sivas Dernekleri Federasyonu Başkanı Kemal Güneyli, İzmir İmranlılar Derneği Başkanı Hüseyin Gelmez, CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte semah dönüldü, dualar okundu.

Yeni dernek binasının da açılışının yapıldığı etkinlikte İzmirli ünlü sanatçı Murat Sincer’in bağlamasıyla söylediği türküler büyük beğeni topladı. Başkan Sındır daha sonra Naldökenli ve Altındağlı vatandaşların düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Vatandaşlarla birlikte aşure sofrasına oturan Başkan Sındır, Altındağ Kültür Merkezi’nde Muharrem Ayı’nın ruhunu yaşatan vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Sındır, 3. Sanayi Sitesi Esnafı’nın aşure etkinliğine da katılarak işyeri sahiplerine hayırlı işler diledi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Muharrem ayının dayanışma duygularının ön plana çıktığını ve insanlar arasındaki paylaşımın arttığını belirterek, “Dilerim ki insanlık hiçbir zaman hiçbir yerde zulüm görmesin. Sevginin, dostluğun, barışın, kardeşliğin daim olmasını istiyorum. Kimsenin dili, dini, ırkı mezhebi dikkate alınmadan insana insan gibi davranılması, insanın yaşam haklarının yönetenler tarafından eşit, adil bir şekide verilmesini, kimsenin baskı ve zulüm altında ezilmemesini yürükten diliyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası