Ege Postası
Geri

Bornova’da Paintball heyecanı yaşanacak

Bornova Belediyesi, üniversite öğrencilerini Paintball Şöleni’nde buluşturuyor. 8 üniversitenin takımlarının katılacağı turnuva, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Homeros Vadisi’nde yapılacak.
Bornova’da Paintball heyecanı yaşanacak
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2015 Pazar 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş


İlçeyi bir turizm ve cazibe merkezi haline getirme yolunda projeler üreten Bornova Belediyesi sürpriz bir organizasyonu daha hayata geçiriyor. Bornova Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği “Üniversitelerarası Paintball Şöleni”nde spor ve eğlence biraraya gelecek. İzmir’deki 8 üniversiteden gençlerin birer takımla katılacağı karşılaşmalar 12-18 Mayıs tarihleri arasında Homeros Vadisi’nde yapılacak. Sürpriz konukların da olacağı Üniversitelerarası Paintball Şöleni’nde renklerin savaşı yaşanacak. Şölen, aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılmış olacak.
 
10’ar kişilik takımlar yarışacak
 
Şölen sayesinde; üniversiteli gençler final sınavları öncesi hem kısa bir mola verecek hem de eğlenip yeni dostluklar kurma fırsatı bulacak. Şölen kapsamında; İzmir’deki 8 üniversitenin öğrencileri 10’ar kişilik takımlar kurarak karşı karşıya gelecek. Her karşılaşmada bir takım elenecek. Finale kalan 2 üniversitenin öğrencileri şampiyon olmak için mücadele edecek.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçenin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Paintball da bu etkinliklerimizden biri olacak. Üniversiteli gençlerimizle gerçekleştireceğimiz bu şöleni renkli ve eğlenceli olacağına inanıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası