Ege Postası
Geri

Bornova’da Ramazan dayanışması

Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine erzak paketi dağıtmak yerine özgürce alışveriş yapma imkanı sunduğu Dost Market’e bağış yapan 50 hayırsever, Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’ndeki iftar organizasyonunda onurlandırıldı. Türk Kızılay’ı işbirliğinde 500 davetlinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.
Bornova’da Ramazan dayanışması
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Temmuz 2015 Çarşamba 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hayırseverler ile Dost Market projesine destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Başkan Olgun Atila, “Kentimizde hiçbir vatandaşımız yatağına aç girmesin istiyoruz” dedi, Anneler ağlamasın, gözyaşları sadece mutluluktan dökülsün” diyen Atila, Ramazan Ayı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi
Bornova Belediyesi ile Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin verdiği iftar yemeği Bornova Belediyesi Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde gerçekleşti. Birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusunun yapıldığı yemeğe hayırseverler, Bornova Belediyesi’nin eski başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, meclis üyeleri, belediye bürokratları, muhtarlar, üniversitelerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin yöneticileri ve aileleri katıldı. 500 davetli iftarlarını, Ramazan ruhuna uygun olarak Bornova Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarında dağıtımı yapılan menüyle yaptı.

Hayırseverlere teşekkür
İftar yemeğinde Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara özgürce alışveriş imkanı sunduğu Dost Market’e bağış yapan hayırseverlere adlarına dikilen fidanların sertifikaları verildi. Türk Kızılay’ı ile yapılan protokol gereği bağışta bulunan 50 hayırseverin belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Türk Kızılay’ı Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak, Bornova Eski Belediye Başkanı Aysel Bayraktar ve Bornova  Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Gençtürk verdi.
Kimse yatağına aç girmesin
Dost Market aracılığıyla hayırseverlerin bağışlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı OlgunAtila, “Kentimizde hiçbir vatandaşımız yatağına aç girmesin istiyoruz. Bu uğurda bizimle olan Türk Kızılay’na, derneklerimize, sanayi kuruluşlarımıza, üniversitelerimize ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. “Anneler ağlamasın, gözyaşları sadece mutluluktan dökülsün” diyen Atila, Ramazan Ayı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Kazı çalışmaları da başladı
Bu arada Yeşilova Höyüğü yeni dönem kazı çalışmaları iftar yemeğinin ardından Başkan Atila ve Kazı Heyeti Başkanı Yrd. Dç Dr. Zafer Derin’in vurduğu kazma ile başladı. Başkan Atila Akçığ’a bereketli bir kazı dönemi dilerken, kazı alanından davetlilerin bulunduğu Alana barkovizyondan görüntü yansıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası