Ege Postası
Geri

Bornova’da dört açılış birden

Bornova Belediyesi bir hafta içinde yapımı tamamlanan 4 projenin açılışını yapacak. Cumartesi Merkez Pazaryeri, Pazartesi Evka-3 Pazaryeri, Salı Çamkule Pazaryeri, Çarşamba günü de Bornova Evi’nin açılışı gerçekleştirilecek.
Bornova’da dört açılış birden
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Mart 2014 Cuma 14:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bornova Belediyesi bir hafta içinde dört önemli fiziki projenin açılışını yapacak. ‘Sokak arasında pazaryeri bırakmama’ anlayışıyla son 5 yılda toplam 8 pazaryeri projesini hazırlayan Bornova Belediyesi bunlardan 5’ni önceki yıllarda hizmete açmıştı. Şimdi de yapımları tamamlanan Merkez, Evka-3 ve Çamkule pazaryerlerinin açılışları grçekleştirilecek. Özellikle Merkez Pazaryeri’nin açılmasıyla Bornova’nın onlarca yıldır özlemini çektiği proje hizmete girmiş olacak. İlçede yaşayanların hayatı büyük ölçüde kolaylaşacak. Bornova Evi ise ilçenin tarihini ve kimliğini yaşatacak bir anı evi olarak hizmet verecek.
 
Merkez Pazaryeri 8 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da, Evka-3 Pazaryeri 10 Mart Pazartesi günü saat 17.00’de, Çamkule Pazaryeri 11 Mart Salı günü saat 15.00’te, Bornova Evi ise 12 Mart Çarşamba günü saat 10.30’da düzenlenecek törenlerle açılacak.
 
Tamamlanan pazaryerlerini ve Bornova Evi’ni hizmete açacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Göreve geldiğimizde ‘Sokak arasında pazaryeri kalmayacak’ slogonıyla yola çıkmıştık. Toplamda 8 pazaryerini birden tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. 5 tanesini açmıştık. Şimdi de başta Merkez Pazaryeri olmak üzere tamamladığımız 3 pazaryerini açacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bornova Evi’nin de ilçemizin tarihini yansıtarak kültürel hayatına katkıda bulunacağına inanıyorum” dedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası