Ege Postası
Geri

Çalkaya yağmur olup yağdı

Balçova’da bardaktan boşanırcasına yağan yağmur Çalkaya’yı durdurmadı. Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çalkaya ‘yol arkadaşlarım’ dediği partilileri ile birlikte Esnaf’ı gezdi, destek istedi.
Çalkaya yağmur olup yağdı
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Mart 2014 Perşembe 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Balçova Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Balçova Adayı olan Mehmet Ali Çalkaya, sokak yürüyüşlerine Ata Caddesi esnafını ziyaret ederek başladı. Aşırı yağan yağmura rağmen Mehmet Ali Çalkaya ile birlikte esnafı ziyaret eden yüzlerce partili Balçova’yı miting alanına çevirdi. Bardaktan boşanan yağmur altında halaylar çekildi, marşlar söylendi. Coşkulu kalabalığa vatandaşlarda balkonlarından destek verdi. 
Ata Caddesi esnafı ve yoldaki vatandaşlar ile görüşen Mehmet Ali Çalkaya “Bugüne kadar kimseye yalan söylemedik. Esnafımıza her zaman destek olduk. Tüm sorunlarımızı ceza yazarak değil bir masa etrafından toplanarak ortak akılla çözdük. Sizlerin vergisini namusumuz gibi koruyup ilçe halkına hizmet ettik” diyerek esnaftan destek istedi. Başkan Çalkaya Ata Caddesi’ndeki ilgiden memnun ayrılırken özellikle ayakkabı satan işyerlerinde son günlerin gündemdeki konusu yolsuzluklar konuşuldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası