Ege Postası
Geri

Başkan Karabağ çalışmalarında hız kesmiyor

Bayraklı Belediyesi, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü eğitim yardımı geleneğini bu yıl da devam ettirdi. Bin 400 öğrenciye verilecek olan burs yardımı bankamatik dağıtım töreninde konuşan Başkan Hasan Karabağ, “Benim için en anlamlı olan bir ailenin ve gencin umudunun önünün açıldığını görmektir. 500 tane park yapmaya bedel sevinç duyuyorum” dedi.
Başkan Karabağ çalışmalarında hız kesmiyor
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mart 2014 Çarşamba 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bayraklı Belediyesi bu yıl bin 400 öğrenciye burs vermek üzere çalışmalarına başladı. Yetkililer bine yakın başvurudan 914 öğrenciye olumlu yanıt verildi. İlköğretim öğrencilerine 50, lise öğrencilerine aylık 60 TL olarak belirlenen burs yardımının ilk taksitleri öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. 8 aylık dönemi kapsayan burs programı için başvurular devam ediyor.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 914 kişiye verilecek olan bankamatik kart dağıtım töreninde ailelerle bir araya geldi. Her yıl öğrencilere burs vermekten dolayı mutlu olduklarını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, “İmkanlar dahilinde öğrencilerimize yardım etmeye devam ediyoruz. Kimi zaman bir araya geldiğim öğrencilere soruyorum. ‘Belediyelerin kurs imkanı olmasaydı aileniz sizi özel dershanelere gönderebilirler miydi’ diye sorduğumda ‘hayır’ cevabı alıyorum. Bu açıdan park, inşaat, kültür merkezi, belediye hizmet binası yapıyoruz. Ancak benim için en anlamlı olan bir ailenin, gencin umudunun önünü açtığını görmek ve bir kafede otururken yanıma gelen bir öğrencinin ‘Başkanım geçen sene sizin kurslarınızla şu üniversiteye kazandım’ dediklerinde 500 park yapmaya bedel sevgi ve sevinç duyuyorum. İyi ki de sizlerin belediye başkanı olmuşum. Onun için helali hoş olsun harcayın. Çocuklarımızın gelecekleri güzel olsun” dedi. 



KARABAĞ SEÇİM ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR
Öte yandan Başkan Hasan Karabağ yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karabağ Nafiz Gürman ve Doğançay Mahalleleri’nde tek tek esnafların elini sıkıt. Halkla sohbet etti. Program yoğun ilgiden dolayı saatlerce sürdü.

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Hasan Karabağ eşi Bahriye Karabağ ile birlikte mahalle mahalle çalışmaya devam ediyor. Karabağ İlçe Başkanı, Meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Nafiz Gürman ve Doğançay Mahallesi’nde halka bir araya geldi.

Karabağ, seçim bürosu açılışlarında yüzlerce partili tarafından bayraklar ve marşlar eşliğinde karşıladı. Başkan Karabağ esnaf ziyaretleriyle başladığı programında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da uzun süre ilgilendi.

Başkan Karabağ’a güzergahı üzerinde bulunan çok sayıda evden alkışlarla destek geldi.   Karabağ "Mahallelerimizde birden fazla seçim bürosu açıyoruz. Bu seçim bürolarını gönüllü arkadaşlarımız sahipleniyor. Çünkü bizim ayakkabı kutularımızda para dolu değil. O yüzden sandıktan halk çıkacak" dedi.

Karabağ Doğançay ziyaretinin sonunda Mahalleye inşa edilen spor tesisine gitti. Burada tessi vatandaşlara gezdiren Karabağ, “Tesis tamamlandı. Açılış için uygun bir gün belirleyeceğiz. Halkımızla birlikte açıp burayı Doğançay’a teslim edeceğiz” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası