Ege Postası
Geri

Bornova’da eş, dost, akraba atamaları: İlçe başkanı Çapın’ın kızı müdür oldu

CHP Lideri Özgür Özel’in akraba atamalarına ilişkin, ‘gözünüzün yaşına bakmam’ açıklamasının hemen ardından CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın kızının Bornova Belediyesi’nde müdür olarak atandığı ortaya çıktı.
Bornova’da eş, dost, akraba atamaları: İlçe başkanı Çapın’ın kızı müdür oldu
Haberler / Yerel Politika
15 Mayıs 2024 Çarşamba 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI-  31 Mart yerel seçimlerin ardından belediyelerde kadro değişiklikleri sürüyor. Belediye Başkanları ekiplerini oluşturuken CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den ‘akraba atamalarına’ karşı uyarı gelmişti.

ÖZEL ‘GÖZÜNÜZÜN YAŞINA BAKMAM’ DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz hafta akraba ataması yapan belediye başkanlarına müdahale ederek, “Bu kadar işsizlik ve yoksulluğun olduğu yerde bu tip işler CHP’ye duyulan güveni kökten sarsar. Hiç tavizimiz yok. Asla kabul etmiyoruz. En sert tepkiyi ben gösteriyorum. Bundan sonra da asla izin vermeyeceğiz. Atamaların geri alınması gerekiyor. Aksi takdirde parti hukuku içinde ne yapmamız gerekirse onu yaparız. Bana yapılan her kusuru, partideki her hatayı affedebilirim. Ama belediyede akraba, eş, dost işi ve paralı pullu işlere bulaşanların gözüne yaşına bakamayız” ifadelerine yer vermişti.

ÇAPIN’IN KIZI MÜDÜR OLDU

Özel’in akraba atamalarına ilişkin yaptığı açıklanın ardından Bornova İlçe Başkanı Ertük Çapın’ın kızı Ecem Çapın’ın Bilgi İşlem Müdürü olarak atandığı ortaya çıktı.

DÜNÜR VE YEĞENLERE KADRO 

Çapın’ın dünürü Erkan Erbayraktar’ı Belediye Şirketi Yönetimine, yeğenlerini de danışman olarak  Bornova Belediyesi’nde göreve başlattığı iddia edildi.

DESTEĞİN KARŞILIĞINI ALDI

CHP kulislerinde ise Çapın’ın Belediye Başkanı Ömer Eşki’ye verdiği desteğin karşılığını aldığı konuşuluyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası