Ege Postası
Geri

Bornova’da iftar sonraları müzik ziyafeti var

Coşkun Sabah hayranları ile Bornova'da buluşuyor.Birbirinden ünlü sanatçılar, Bornova Belediyesi Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Koroları’nın vereceği konserlerde konuk sanatçı olarak sahneye çıkacak. Bu konserlerin ilkinde Coşku Sabah fırtınası esecek. Ünlü ud virtiözü, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda 1 Temmuz Salı günü(yarın) akşamı hayranları ile buluşacak.
Bornova’da  iftar sonraları müzik ziyafeti var
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Haziran 2014 Pazartesi 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Razaman akşamları Bornova’da müzikle ayrı bir anlam kazanacak. Sevilen sanatçılar iftar sonrası başlayacak konserlerde hayranları ile buluşacak. Bu konserlerin ilkinde Türk Sanat Müziği-Pop ve Fantezi müzik arasında, kendisinin adını taşıyan bir tarzda müzik yapan Coşkun Sabah, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda sahne alacak. Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun vereceği konserde konuk sanatçı olacak ünlü ud virtiözü, dillerden düşmeyen şarkılarını Bornovalılar için söyleyecek. Vatandaşlar, 1 Temmuz Salı günü saat 21.00'da başlayacak konseri ücretsiz olarak izleyebilecek.

Ardarda konserler
Bornova Belediyesi'nin birbirinden ünlü sanatçıları önümüzdeki günlerde İzmirliler ile buluşturmaya devam edecek.  Çamdibi Atatürk Parkı'ndaki konserlerde 3 Temmuz Perşembe günü Türk Halk Müziği Sanatçısı Havva Karakaraş, 8 Temmuz Salı akşamı ise Türk Sanat Müziği Sanatçısı Yıldırım Bekçi hayranlarının karşısında olacak. Bu iki konserde yine saat 21.00'da başlayacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm Bornovalıları iftar sonraları gerçekleşecek konserlere davet etti. Konserlerin ücretsiz olduğunu hatırlatan Başkan Olgun Atila, “İftarını yapan vatandaşlarımızın akşamlarına ayrı bir renk katmak istedik.  Sanatçılarımızı da ona göre seçtik. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası