Ege Postası
Geri

Bornova’da toptan çözüm

Bornova Belediyesi, başta yol ve kaldırımlar olmak üzere sorumluluğundaki kamusal alanlarda ortaya çıkan küçük çaplı aksaklıkları hemen çözmek için ‘Toptan Çözüm Ekibi’ sistemini başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bozuk kaldırımdan, yoldaki çukura kadar pek çok soruna anında müdahale ediyor
Bornova’da toptan çözüm
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Temmuz 2014 Cumartesi 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi vatandaşların günlük yaşamlarını daha sorunsuz hale getirmek için, tamir ve bakım hizmetlerini hızlandıracak yeni bir sistemi devreye soktu. ‘Toptan Çözüm Ekibi’ adıyla Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 5 ayrı ekip oluşturuldu. Her birinde 4 işçinin yeraldığı ekipler, başta kaldırım ve yol tamirleri olmak üzere pek çok sıkıntıyı çözmek için şikayet konusu bölgeye hızlı bir şekilde ulaşıyor.
 
Çözüm için bir telefon yetiyor
 
Tamir işlerini kısa sürede yapabilmeleri için gereken aletlerin sürekli hazır bulunduğu araçlarla sorunlu bölgeye giden ekipler, Bornova Belediyesi’ne iletilen şikayetler doğrultusunda gün içinde pek çok noktada tamirat yapıyor.
 
Mobil yapılanma
 
Toptan Çözüm Ekibi’nin kurulmasının ardından Bornova 1 Sokak’ta yapılan parke taş onarımını yerinde denetleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Amacımız vatandaşlarımızın evlerine işlerine giderken karşılaştıkları aksaklıkları en kısa sürede gidermek. Bunun için daha mobil bir yapılanmaya gittik. Hazır ekipler vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri anında gidermek için çalışıyor. Ancak sadece şikayetlere göre çalışılmayacak, gün içinde ilçemizin tamamında gezecek olan ekipler kendi gördükleri aksaklıkları da hiçbir prosedür gerekmeksizin giderecekler. Bu sistemin çalışması için dörder kişiden oluşan 5 ayrı ekip kurduk” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası