Ege Postası
Geri

Bornova’da yaz çok neşeli

Bornova Belediyesi’nin, kayıtları devam eden ve 1 Temmuz’da başlayacak Spor Okulları’nın tanıtımı renkli bir organizasyonla yapıldı. Özellikle çocuklar, Forum Bornova’da düzenlenen Yaz Spor Şenliği’nde keyifli anlar yaşadı
Bornova’da yaz çok neşeli
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Haziran 2013 Salı 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın tanıtımı, Forum Bornova’da düzenlenen şenlikle yapıldı. 21- 23 Haziran tarihleri arasında, ‘‘Yaz Spor Şenliği’’ adıyla düzenlenen organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Alışveriş merkezine kurulan mini sahalarda penaltı ve basket atma yarışmasına katılan çocuklar büyük heyecan yaşadı. Bornova Belediyesi Spor Kulübü tekvandocuları ile cimnastikçilerinin gösterileri de nefesleri kesti. İzleyenleri kendilerine hayran bırakan sporcular, bol bol alkış aldı. Etkinlikte miniklere top, şapka ve Türk Bayrağı dağıtıldı. Üç gün süren şenliğin finali 10. Yıl Marşı ile yapıldı.

Kayıtları yaz boyu devam edecek kurslarla ilgili ‘‘436 40 78” numaralı telefondan bilgi alınabilecek. Bornova Belediyesi’nin www.bornova.bel.tr adresinden de kurslar, yaş grupları ve saatleriyle ilgili ayrıntılı bilgi edinilebilir.

İlçedeki tüm çocukları ve gençleri, 1 Temmuz’da başlayacak kurslara katılmaya çağıran Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Yaz spor okullarımız yüzmeden cimnastiğe, tekvandodan futbol ve basketbola 10 ayrı dalda spor yapma olanağı sunuyor. Bornovalılar, bu fırsatı mutlaka değerlendirmelidir’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası