Ege Postası
Geri

Bu çocuklar bir harika

Buca Eğitim Kültür Anaokulu (Beka Beka), yılsonu gösterisini Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.
Bu çocuklar bir harika
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Haziran 2013 Pazartesi 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Nazım Hikmet’in Davet şiirinin “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; bir orman gibi kardeşçesine” dizeleriyle başlayan gecede, Beka Beka Anaokulu’nun “insanın insana kul olmadığı aydınlık bir gelecek” yaratmak adına, Atatürkçü yeni nesiller yetiştirme çabasının süreceği vurgulandı.

Buca Beka Beka Anaokulu öğrencilerinin “gösteri heyecanı”na öğretmenler ve velileri de ortak oldu. 3, 4, 5 ve 6 yaş grubu çocuklarının müzik, dans, bale ve şarkı performansları profesyonelleri aratmazken, Halkoyunlarında Karadeniz’in hırçın dalgası olan minikler, dünyada en çok bilinen müzikal Grease’i sahnelerken Buca’yı Broadway’e çevirdiler. Kırmızı püsküllü şapkaları ile “hanımefendiler”, yine kırmızı kuşakları ve siyah papyonlarıyla “beyefendiler” ortaya koydukları müzikal gösteriyle izleyicilerin yoğun alkışını aldı.

Hayatlarının ilk “kep” heyecanını yaşayan 6 yaş grubunun, salonu mor-siyaha boyayan danslı gösterileri de büyük beğeni topladı. Hayatlarının ilk gösterisine çıkan 3 yaş ve 4 yaş grubunun hem solo şarkı performansları hem de 2013 Yaz defileleri, “şarkıcıyım” ve “mankenim” diyenleri kıskandıracak kadar mükemmeldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası