Ege Postası
Geri

Miniklerin turnuva heyecanı

İzmir İli U-11 Mini minikler Futbol Şenliği, bu yıl Bornova Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirildi. 82 takımın mücadele ettiği organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Her zaman spor ve sporcuların yanındayız’’ dedi
Miniklerin turnuva heyecanı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Haziran 2013 Pazartesi 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir İli U-11 Minikler Futbol Şenliği, 82 takımın katılımı ile Atatürk Stadı 2 Nolu Yan Saha’da yapıldı. 16 grupta bölgesel olarak oynanan maçlar sonrasında grup birincisi olan ekipler, iki gün süren play-off müsabakalarında mücadele etti. Minik sporculara su, soğuk sandviç ve dondurma ile tişörtlerin dağıtıldığı turnuva centilmenlik içerisinde geçti.

Şenlik havasında yapılan organizasyonda final maçlarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kadri Yatkın, Futbol İl Temsilcisi Çetin Zengin ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Doktor Şaban Acarbay birlikte izledi.

Organizasyonda dereceye giren takımların kupalarını veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, minik sporcuları kutlarken, onlara destek olan herkese teşekkür etti. Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Ahlaklısını Severim’ sözünü hatırlatan Başkan Sındır, ‘‘Önemli olan önce dostluk içerisinde mücadele etmek. Şampiyonluk daha sonra gelir’’ diye konuştu.

Amatörlerden Sındır’a teşekkür

Öte yandan 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bornova Pınargücü Kulübü Yönetimi ve Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uygutalp, Başkan Sındır ile Topkapı Restorant’daki kahvaltıda biraraya geldi. Kulüp Başkanı Osman Yaren, Pınarbaşı Sahası’nın yenilenmesi başta olmak üzere verdiği destekler nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a bir teşekkür plaketi sundu. Başkan Sındır, faaliyet gösterdikleri bölgelerde yaşayan çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sağlayan amatör kulüplerin yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası