Ege Postası
Geri

Bornovalı çocukların lunapark keyfi

Bornova Belediyesi, kent merkezine erişimi kısıtlı olan 200 çocuğu aileleri ile birlikte lunaparka götürdü. Araçlarla mahallelerinden alınan çocuklar, tüm oyuncuklardan ücretsiz yararlandıkları organizasyonda dopdolu bir gün geçirdi
Bornovalı çocukların lunapark keyfi
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Haziran 2015 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi, kent merkezine erişimi kısıtlı olan 200 çocuğu aileleri ile birlikte lunaparka götürdü. Geçen yıl yapılan yerel seçimler sonrası mahalle statüsü alarak Belediye’ye bağlanan eski köy yerleşimlerinden ve Bornova’nın diğer mahallelerinden seçilen çocuklar keyif dolu bir gün geçirdi. Coşkun Lunapark’ın 41. kuruluş yılına özel olarak gerçekleştilen organizasyon için araçlarla mahallelerinden alınan çocuklar, tüm oyuncuklardan ücretsiz yararlandı.
 
Dopdolu bir gün
 
Etkinlik, bando eşliğinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşe ile başladı. Şarkılar ve marşlar hep bir ağızdan söylendi. Yiyecek ve içecek ihtiyaçları da karşılanan çocuklar ve aileleri dağıtılan biletlerle gönüllerince eğlendi. Kimi annesi, kimi de anneannesi, ya da babaannesi ile bindi oyuncaklara. Hayranı oldukları masal ve çizgi film kahramanlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren minikler, palyaçolarla eğlendi, yüzlerini boyattı. Dopdolu bir gün geçiren çocuklar ve aileleri kendilerine bu imkanı sunan Bornova Belediyesi’ne ve Lunapark yetkililerine teşekkür etti.
 
Her alandan vatandaşlarımızın yanındayız
 
Rutin belediye hizmetleri ile fiziki yatırım ve çalışmaların yanısıra sosyal alanda da vatandaşların yanında olduklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Spordan eğitime, kültüren sanata her alanda vatandaşlarımızın yanında olup, ihtiyaç sahiplerine destek veriyoruz. Bu etkinliğimizle de imkanları kısıtlı çocuklarımızın aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirmek istedik. Bize bu organizasyonda destek olan Çoşkun Lunapark’a teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası