Ege Postası
Geri

Bornovalı muhtarlara yeni hizmet ofisi

Bornova Belediyesi, muhtarların daha iyi şartlarda hizmet vermeleri için tasarladığı yeni muhtarlık binalarının ilkini Pınarbaşı’nın Kemalpaşa Mahallesi’nde hizmete açtı. Vatandaşlarla her zaman yüzyüze olan muhtarların zor bir görev yaptığını vurgulayan Başkan Olgun Atila, “Bornovamızın bütün mahallelerine eşit ve adaletli hizmet götürmek için çalışıyoruz. Biz bunu muhtarlarımızla birlikte yapıyoruz” dedi. Bornova Belediyesi 1 ay içinde 9 muhtarlık binasını daha tamamlayarak hizmete açacak.
Bornovalı muhtarlara yeni hizmet ofisi
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Aralık 2015 Çarşamba 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi, muhtarların daha iyi şartlarda hizmet vermeleri için tasarladığı yeni muhtarlık binalarından ilkini Pınarbaşı’nın Kemalpaşa Mahallesi’nde hizmete açtı. Açılış töreni Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan,  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Açılış kurdelasını Başkan Atila, Kaymakam Gündoğan, CHP İlçe Başkanı Kavalar ve Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Arif Doğru ile birlikte kesti.

En zor görev muhtarların
Vatandaşlarla her zaman yüzyüze olan muhtarların zor bir görev yaptığını vurgulayan Başkan Olgun Atila, Bornova’daki 45 mahalle muhtarı ile elele verdiklerini, sorunları tespit edip ihtiyaçları belirlediklerini söyledi.

Bornova’nın tüm mahallelerine eşit ve adaletli hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Atila, “Biz bunu muhtarlarımızla birlikte yapıyoruz. Onlar, meclis üyelerimizle birlikte en büyük destekçilerimiz. Bütün hemşehrilerim adına hepsine teşekkür ediyorum. Bir ay içerisinde toplam 10 ofisi tamamlayarak muhtarların ve vatandaşların kullanımına sunacağız. Bu ofislerle hizmet kalitesi daha da yükselecek” dedi.



Başkan Atila’ya teşekkür
Muhtarlığın  devlet geleneğimizin en köklü kurumlarından biri olduğunu söyleyen Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, “Muhtarlıklar gerek köylerde,  gerek mahallelerde vatandaşların ilk başvuru yeridir. Muhtarlar bizlerle vatandaş arasında çok önemli bir köprüdür, aracıdır. Bu nedenle onların çalışma ortamlarının da iyi olması çok önemli. Bornova Belediyesi çok güzel bir iş yapmış. Başkan Atila ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Arif Doğru de Başkan Olgun Atila’ya teşekkür ederek, “Başkanımız ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ demişti. Bölgemize yapılan güzel hizmetlerin devamı niteliğinde olan yeni muhtarlık ofisimiz Bornova’da bir ilk. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

1 ayda 10 ofis açılacak
Bornova Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi’nin ardından bir ay içerisinde Yeşilova, Meriç, Koşukavak, Kazım Dirik, Kızılay, İnönü, EVKA-3, EVKA-4 ve Erzene olmak üzere dokuz muhtarlık binasını daha tamamlayarak hizmete açacak.

Tasarımıyla dikkat çekiyor

Bornova Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından tasarlanan yeni muhtarlık ofisleri 12 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 28 metrekarelik alan üzerine inşaa edildi. Önünde 16 metrekarelik terası bulunan modern ofislerde küçük bir mutfak ve tuvalet de var. Tasarımı ile dikkat çeken klimalı ofislerin , ilan panosu, dolap, masa ve sandalyeleri de muhtarların en iyi hizmeti veribilecekleri şekilde dizayn edidi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası