Ege Postası
Geri

Bornovalı muhtarların günü

Bornovalı muhtarlar Bornova Belediyesi’nin Kuşadası’nda düzenlediği organizasyonda bir araya geldi. Başkan Olgun Atila ile başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı toplantılarda muhtarlar, Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışma ve hizmetler ile devam eden projeler hakkında bilgi alıp, öneri ve görüşlerini aktardı.
Bornovalı muhtarların günü
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Aralık 2015 Pazartesi 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornovalı muhtarlar Bornova Belediyesi’nin Kuşadası’nda düzenlediği organizasyonda bir araya geldi. İki gün boyunca düzenlenen toplantılarda, Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışma ve hizmetler ile devam eden projeler hakkında bilgi alan muhtarlar, Başkan Olgun Atila, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birebir görüşme şansı buldu.



Eğitim de aldılar

Muhtarlar geniş katılımlı toplantıda Belediye hizmetleri ve mahalleleriyle ilgili öneri, görüş ve taleplerini de aktardı. Aktif Felsefe Grubu’nun muhtarlar ve eşlerine yönelik olarak verdiği eğitimler de dikkatle takip edildi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, iletişimin gerekliliğine dikkat çekerek; “Önemli olan birbirimizi anlayabilmek, empati kurabilmek. Bu birlikteliğimizin daim olmasını diliyorum. Bornovalılar her şeyin en güzeline layık. Onlara hizmet benim,  sizlerin, bürokrat arkadaşlarım ve meclis üyelerimiz için en büyük onur. Bizler ortak akılla hareket edip bütün gücümüzle çalışarak kentimizi daha iyi yerlere getireceğiz.” dedi. Muhtarlar da, Belediye ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ifade ederek Başkan Atila’ya teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası