Ege Postası
Geri

Bostancı Paşa'dan Aldırmaz'a veda ziyareti

Korgeneralliğe yükselerek Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanan Adana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Sezai Bostancı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Adana’da...
Bostancı Paşa'dan Aldırmaz'a veda ziyareti
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2013 Pazar 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Korgeneralliğe yükselerek Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanan Adana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Sezai Bostancı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Adana’da görev yaptığı sürece güzel dostluklar kurduğunu vurgulayan Korgeneral Bostancı, "Adana’da görev yapmaktan bu şehri ve insanlarını tanımaktan son derece mutlu oldum. Bu güzel şehirden çok güzel anılarla ayrılıyorum. Görev yaptığım süre boyunca Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak şahsıma gösterdiğiniz yakınlıktan ve kurumlarımız arasındaki işbirliğindeki katkılarınızdan dolayı size teşekkür ediyorum." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Korgeneral Bostancı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizin gibi değerli bir komutan ile çalışmaktan büyük memnuniyet duyduk. Gidişiniz her ne kadar bizleri üzdüyse de çok önemli bir göreve atanmanızdan dolayı sizin adınıza mutluluk duyduk. Adana’daki görev sürenizde şehrimize yaptığınız katkılardan dolayı size kent halkı adına şükranlarımı sunuyor ve Ankara’daki önemli görevinizde size başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Aldırmaz, Korgeneral Sezai Bostancı’ya Adana hatırası olarak çeşitli armağanlar sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası