Ege Postası
Geri

Boyabat Belediyesi'nin sünnet şöleninde 165 çocuk sünnet oldu

Boyabat Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl sünnet olan 165 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.Boyabat Belediyesi'nin organize ettiği toplu sünnet şöleni Kalebağı...
Boyabat Belediyesi'nin sünnet şöleninde 165 çocuk sünnet oldu
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Boyabat Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl sünnet olan 165 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Boyabat Belediyesi'nin organize ettiği toplu sünnet şöleni Kalebağı mesire alanında yapıldı. Belediye tarafından sünnet ettirilen 165 çocuk aileleri ile birlikte mesire alanına gelerek düzenlenen törene katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sünnet şöleni, çocukların palyaçolarla birlikte oynadıkları oyunlarla renkli görüntülere sahne oldu.

Sünnet şöleninin açılış konuşmasını yapan Boyabat Belediye Başkan Vekili Kadir Ermiş, her yıl geleneksel olarak yapmış oldukları sünnet şölenine gün geçtikçe ilginin arttığını ve sünnet ettikleri çocuk sayısında ciddi bir artışın olduğunu söyledi. Sünnetin dinimizin bir gereği olduğuna dikkat çeken Ermiş, "Çocuklarımız sünnet olmakla erkeliğe ilk adımını atmış oldular. Onlara uzun ve hayırlı ömürler diliyorum. Ailelerini de tebrik ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ise sünnet olan çocukları tebrik ederek hediyeler verdi. Sünnet olan çocuklar palyaçolarla birlikte gönüllerince eğlenirken, ses sanatçısı Aslı Şahin ve mahalli sanatçılar tarafından konserler verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası