Ege Postası
Geri

Bozdağ, Japonya Büyükelçisi Araki ile görüştü

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Kiyoshi Araki’yi kabul etti. Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Kiyoshi Araki’nin görev süresinin sona ermesi nedeniyle Bozdağ’a veda ziyaretinde bulunduğu öğrenildi....
Bozdağ, Japonya Büyükelçisi Araki ile görüştü
Haberler / Politika
9 Eylül 2013 Pazartesi 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Kiyoshi Araki’yi kabul etti. Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Kiyoshi Araki’nin görev süresinin sona ermesi nedeniyle Bozdağ’a veda ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.

    "İSTANBUL HEM ASYA HEM AVRUPA’DA”

    Bozdağ’ın Japonya Büyükelçisi’ni kabulünde en önemli gündem maddesi 2020 Olimpiyat Yarışı oldu. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 2020 Olimpiyatları’nı kazanan Japonya ve Tokyo’yu tebrik etti. Bozdağ’ın görüşmede "Tokyo’da 1964 yılında olimpiyatlar yapılmıştı. İstanbul kazanamaması nedeniyle üzüldük. İstanbul hem Asya hem de Avrupa’da buluşturan tek şehirdir. Olimpiyatlar İstanbul’da yapılmış olsaydı ilk defa hem Asya hem de Avrupa’da yapılmış bir olimpiyat olacaktı." dedi.

    Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Kiyoshi Araki ise görüşmede Tokyo ile İstanbul arasında son ana kadar güzel bir yarış olduğunu belirtirken “Ben emekli oluyorum. 2020’de Tokyo’da yapılacak olimpiyatlarda Türk heyetini karşılayan ve ağırlayan gönüllere arasında yer alacağım." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası