Ege Postası
Geri

Bozdağ: Siz bu kafayla daha çok tencere tava çalarsınız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gezi Parkı eylemcilerini, Twitter hesabında, “Siz bu kafayla daha çok gezersiniz, daha çok tencere tava çalarsınız. Biz ise milletimize gece gündüz demeden hizmetimizi sürdüreceğiz." diye eleştirdi. Bozdağ,...
Bozdağ: Siz bu kafayla daha çok tencere tava çalarsınız
Haberler / Politika
9 Haziran 2013 Pazar 16:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gezi Parkı eylemcilerini, Twitter hesabında, “Siz bu kafayla daha çok gezersiniz, daha çok tencere tava çalarsınız. Biz ise milletimize gece gündüz demeden hizmetimizi sürdüreceğiz." diye eleştirdi.

Bozdağ, paylaştığı tweetlerde şu ifadeleri kullandı:

"- Siz bu kafayla daha çok gezersiniz, daha çok tencere tava çalarsınız. Biz ise milletimize gece gündüz demeden hizmetimizi sürdüreceğiz.
- Aziz milletimizden iktidar yetkisi alamayıp, iktidar rüyasınu darbelere, darbecilere ve karanlık oyunlara bağlamış olanlar, bunu anlayamaz.
- Tayyip Erdoğan'ın gücümün kaynağı aziz milletimizin gönülden duası/desteğidir.Milletimiz ve millet iradesinin yansıdığı sandıklar şahittir.
- Herkes her şeyin farkında. Alemi kör herkesi sersem sananlar fena yanılıyorlar. Herkesten daha net milletimiz olanı biteni biliyor/görüyor.
- Bazı televizyon, gazete ve internet medyası haber veriyoruz görüntüsü altında insanımızı tahrik etmeye ve gaz vermeye devam ediyor.
- 11 yıllık geçmişimiz, hiçbir tuzak ve hiç bir karanlık hesabın netice alamadığının şahittir. Tuzaklar ve hesaplar hep boşa çıkarılmıştır. Dost- düşman herkes bunu iyi bellemelidir.
- İşte Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki kadro, dünyaya/ülkemizi iyi tanıyan sadece Allah'ın ve milletin rızasıyla hizmet eden bir kadrodur.
- Büyük Türkiye, gerçek bilgiyle donanmış, dünyayı/ülkemizi iyi tanıyan, milletin ve Allah'ın rızasını tek amaç edinmiş kadrolarla kurulur.
- Büyük Türkiye, sanal medyadaki iftiralarla gaza gelip yola çıkanlarla kurulmaz/ kurulamaz.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası