Ege Postası
Geri

Boztaş: Manavgat'ın yemek kültürünün tanıtılmasına her zaman destek olacağız

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, bölgenin yemek kültürünün tanıtılması ve gastronomi (yemek kültürü) turizminin yaygınlaşması için aşçıları her zaman desteleyeceklerini söyledi.     Manavgat...
Boztaş: Manavgat'ın yemek kültürünün tanıtılmasına her zaman destek olacağız
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, bölgenin yemek kültürünün tanıtılması ve gastronomi (yemek kültürü) turizminin yaygınlaşması için aşçıları her zaman desteleyeceklerini söyledi.

    Manavgat Aşçılar Derneği(MAD) Başkanı İsmail Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri MATSO Başkanı seçilen Ahmet Boztaş'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. MAD'ın Manavgat yöresel yemek kültürünün tanıtılmasında turizm şehrinde yıllardır eksikliği hissedilen önemli bir boşluğu doldurduğunu belirten Boztaş, aşçıların turizmde kalıcılığı sağlamada, bölge ve ülke tanıtında katkılarının yüksek olduğunu kaydetti.

    Boztaş, "Değerli MAD Başkanı İsmail Karataş tarafından hazırlanan ve MATSO'nun sponsorluğunda bastırılan 'Manavgat Yöresel Yemek Kitabı'nı gurur ile her gittiğimiz yerde takdim ediyoruz. MAD ve kıymetli ustamız İsmail Karataş'ın hazırlayacağı her türlü faaliyet ve aktivitenin içinde olacağız. Bölgemizin hassasiyeti olan turizmin bir parçası olan sizler ve mesleğinizi takdir ediyoruz." diye konuştu.

Karataş, Boztaş'a MAD ve Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) 2013 yılı faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası