Ege Postası
Geri

Trakyaka uzmanları, başarılı proje sahipleriyle buluştu

Sonuçları mayıs ayı içerisinde açıklanan, 'TRAKYAKA 2012/2013 Proje Teklif Çağrısı' neticesinde ajanstan destek almaya hak kazanan proje sahipleri ile Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) uzmanları Tekirdağ’da buluştu. Başarılı proje sahipleriyle...
Trakyaka uzmanları, başarılı proje sahipleriyle buluştu
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sonuçları mayıs ayı içerisinde açıklanan, 'TRAKYAKA 2012/2013 Proje Teklif Çağrısı' neticesinde ajanstan destek almaya hak kazanan proje sahipleri ile Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) uzmanları Tekirdağ’da buluştu.

Başarılı proje sahipleriyle ajans uzmanlarının bir araya geldiği eğitimde, proje uygulama süreci hakkında yararlanıcılara ayrıntılı bilgiler sunuldu. Uygulama eğitimi yararlanıcıların, ajans desteğinden faydalanarak projelerini sorunsuz biçimde hayata geçirmeleri amacıyla organize edildi. Eğitime, çeşitli kurum ve kuruluşları temsilen proje sahipleri katıldı.

Proje sahipleri, uygulama aşamasında projelerini takip edecek İzleme ve Değerlendirme Birimi ile bire bir çalışma imkanı buldu. Eğitim programının, ajans uzmanları ile yararlanıcılar arasındaki iletişimin güçlenmesine olumlu katkı yaptığı belirtildi. Proje yazma ve uygulama kalitesi arttıkça, bölgeye de azami seviyede katkı sunacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası