Ege Postası
Geri

Elazığ Belediyesi'nden öğrencilere Kur'anı Kerim

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan Mevlana Camii'nde açılan yaz Kuran kursunu ziyaret ederek öğrencilere Kur’an-ı Kerim dağıttı.         Süleyman Selmanoğlu,...
Elazığ Belediyesi'nden öğrencilere Kur'anı Kerim
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan Mevlana Camii'nde açılan yaz Kuran kursunu ziyaret ederek öğrencilere Kur’an-ı Kerim dağıttı.

        Süleyman Selmanoğlu, Kur’an-ı Kerim dağıttığı öğrencilerle uzun süre sohbet etti. Ziyaret esnasında öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim ve çeşitli ilahiler okundu.
        Öğrencileri Kur’an-ı Kerim öğrenmek için kursa gönderen ailelere çok teşekkür ettiğini belirten Başkan Selmanoğlu, “Okulların kapanmasıyla birlikte çoğu öğrencimiz Kur’an-ı Kerim öğrenmek için camilerimize ve mescitlerimize koşuyor buda bizi çok memnun ediyor. Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i öğrenirsek, zaman gelecek sizlerde çocuklarınıza öğreteceksiniz. Bu şekilde inşallah zaman gelecek kutsal kitabımızı herkes öğrenmiş olacak." dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası