Ege Postası
Geri

ANEDER, üniversite tercihleri için yardım masası oluşturdu

Anadolu Eğitimciler Derneği (ANEDER) Başkanı İbrahim Turan, üniversite tercihlerinde adayların işlerini kolaylaştırmak için yardım masası oluşturduklarını söyledi. Erzurum’un eğitimde her geçen gün başarısını artırdığını belirten...
ANEDER, üniversite tercihleri için yardım masası oluşturdu
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Anadolu Eğitimciler Derneği (ANEDER) Başkanı İbrahim Turan, üniversite tercihlerinde adayların işlerini kolaylaştırmak için yardım masası oluşturduklarını söyledi.

Erzurum’un eğitimde her geçen gün başarısını artırdığını belirten Turan, "Her geçen yıl bir önceki yıldan daha iyi bir seviyeye çıkmaktayız. Bu başarıda öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerin katkısı muhakkak ki çok büyük önem arz etmektedir. Mülki idarecilerin de bu işe sahip çıkması ile topyekûn bir eğitim seferberliği ile bulunduğumuz yerlerden daha iyi yerler gidebiliriz. Bir seviyeye çıkmaktan belki daha da önemlisi orada uzun soluklu olabilmektir. Bu nedenle eğitimin tüm bileşenlerine daha da fazla çalışmak düşmektedir." dedi.

Lisans yerleştirme sınavında Erzurum’dan ilk kez bir Türkiye birincisi çıktığını hatırlatan Turan, "Bu durum bizleri hem gururlandırdı hem de önümüzdeki senelerde yeni şampiyonların çıkması için daha çok çalışmamızın gerekli olduğu mesajını verdi. İlimizin sesini duyuran öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini canı gönülden tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

        ANEDER olarak öğrencilere tercih rehberliği noktasında yardım masası oluşturdukları bilgisini veren Turan, "Açıklanan 2013 LYS sonuç belgeleri ile gelen tüm öğrencilerimize uzman rehber öğretmenlerimiz nezaretinde tercih rehberliği konusunda yardım edeceğiz. 08-18 Temmuz'da 10.00 -18.00 saatleri arasında verilecek hizmete tüm öğrencilerimizi bekliyoruz." dedi.

        İbrahim Turan, adayların kendileriyle 0442 2134646 numaralı telefondan da ulaşabileceğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası