Ege Postası
Geri

Boğazlıyanlı hayırseverler her gün bin kişiye iftar verecek

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde hayırsever vatandaşlar, Ramazan ayı boyunca Özel Erkoçlar Belediye Düğün Salonu'nda bin kişiye iftar yemeği verecek.Hayırseverlerden Nevzat Özdoğan, yaptığı açıklamada, hayırsever vatandaşların katkılarıyla...
Boğazlıyanlı hayırseverler her gün bin kişiye iftar verecek
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde hayırsever vatandaşlar, Ramazan ayı boyunca Özel Erkoçlar Belediye Düğün Salonu'nda bin kişiye iftar yemeği verecek.

Hayırseverlerden Nevzat Özdoğan, yaptığı açıklamada, hayırsever vatandaşların katkılarıyla önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Özel Erkoçlar Belediye Düğün Salonu'nda iftar yemeği verileceğini söyledi. Ramazan ayının tüm Müslümanların kutsal ayı olduğunu belirten Özdoğan, "Bu ay içerisinde yaptığımız her davranış, konuştuğumuz her cümle daha bir özenle, daha bir titizlikle seçilir. Ruhumuzu, sevgi ve hoşgörü ile doldurmaya gayret sarf ederiz. İnsani ve ahlaki erdemlerin daha büyük bir istekle uygulanması ve manevi bağların güçlenmesiyle oluşan güven ve huzur ortamının mutluluğunu yaşarız." dedi.

İftar yemeğinin artık Boğazlıyan’da bir gelenek haline geldiğini anlatan Özdoğan, kimsesiz ve iftar salonuna gelemeyecek durumda olan yaşlı ve özürlü vatandaşların iftar yemeklerini evlere servis yaparak, belediye salonu ile birlikte yaklaşık bin kişiye yemek verileceğini kaydetti. Özellikle muhtarların, mahallelerinde bulunan yardıma muhtaç ailelerin tespit ederek bildirmelerini isteyen Özdoğan, "İftar yemeğine herkes katılabilir. Bu iftar yemeğinin diğer bir amacı da birlik ve beraberliği sağlamak, o yüzden ister yardıma muhtaç olsun ister durumu iyi olsun bütün vatandaşlarımızı iftar salonuna bekliyoruz." diye konuştu.

İftar yemeğinin masraflarını Boğazlıyanlı hayırseverlerin karşılayacağını vurgulayan Özdoğan, "Ramazan ayı boyunca bin kişiye yemek verilecek. Söz konusu muhtaç ailelere her gün iftar saati öncesi servis aracıyla yemek götürülecek. Bu kutsal ayda, büyük bir özenle hazırlanmış sofralarımızın cömertçe paylaşımı ve yardımseverlik duygularımızın en üst düzeyde yaşanması sağlanıyor. Bizler hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesi görüyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası