Ege Postası
Geri

Bu bina engelliler için yeni bir istihdam alanı oldu

Şehitkamil Belediyesi’nin katkılarıyla yaptırılan Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi engelli vatandaşlara istihdam sağlıyor. Çıksorut bölgesindeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan şube, aynı zamanda engelli vatandaşlar için...
Bu bina engelliler için yeni bir istihdam alanı oldu
Haberler / Güncel
16 Ağustos 2013 Cuma 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehitkamil Belediyesi’nin katkılarıyla yaptırılan Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi engelli vatandaşlara istihdam sağlıyor. Çıksorut bölgesindeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan şube, aynı zamanda engelli vatandaşlar için birçok sosyal faaliyet imkanı da sağlıyor.

    Atölyelerde çeşitli işler yapan engelliler, hem meslek sahibi oluyor hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Yeni yapılan dernek binasının içerisinde mefruşat kursundan down sendromlu çocukların eğitimine, poşet imalatından bilgisayar kursuna kadar farklı farklı kurslar yer alıyor.

    Şehitkamil Belediyesi tarafından kendilerine böyle bir yapı kazandırıldığı için teşekkür eden engelli vatandaşlar, “Yeni yapılan tesisten son derece memnunuz. Eski yerimiz çok küçüktü ve bize yetmiyordu. Daha iyi şartlar sunan ve isteklerimizi karşılayabilen bir yer istiyorduk. Burada çeşitli kursların yanı sıra çanta imalatında çalışma imkanı da buluyoruz. Bu da bizim aile bütçemize katkıda bulunmamızı sağlıyor. Şehitkamil Belediyemiz bu yapının bize kazandırılmasında çok yardımcı oldu. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederiz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası