Ege Postası
Geri

Bu defa protokol ıslandı, öğrenciler yağmurdan korundu

Zonguldak'ta, 15–22 Nisan Turizm Haftası kapsamında valilik önünde bir tören düzenlendi. Yağış altında gerçekleştirilen çelenk koyma töreninde, öğrenciler valilik binasının altına alınarak yağmurdan korunurken, protokol üyeleri ıslandı....
Bu defa protokol ıslandı, öğrenciler yağmurdan korundu
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 16:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ta, 15–22 Nisan Turizm Haftası kapsamında valilik önünde bir tören düzenlendi. Yağış altında gerçekleştirilen çelenk koyma töreninde, öğrenciler valilik binasının altına alınarak yağmurdan korunurken, protokol üyeleri ıslandı.

        İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap ve beraberindeki protokol üyeleri, ilk olarak Vali Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Atatürk Anıtı önündeki tören alanına geçildi. Yağışın etkisini artırması üzerine törene katılacak öğrenciler, valilik binasının altındaki bekleme yerine alındı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap ve diğer dair müdürlerinden oluşan protokol üyeleri ise yağmur altında törene devam etti.

        Törende konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, turizmin ekonomik boyutlarıyla olduğu gibi sosyal-kültürel nitelikleriyle de insanlar ve ülkeler arası dostluk ve kardeşlik bağının pekişmesine vesile olduğunu kaydetti.

        Tören, Anadolu Folklor Derneği ekibinin halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası