Ege Postası
Geri

Bu sergi engelleri aşıyor

Buca Belediyesi, engelli vatandaşların el emeği sergisine ev sahipliği yapıyor. Tamamı engelli vatandaşlar tarafından üretilen birbirinden güzel el emeği ürünlerinin sunulduğu sergi ziyaretçilerini bekliyor.
Bu sergi engelleri aşıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ağustos 2015 Cuma 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca Belediyesi ve Buca Engelliler Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü kurslarda üretilen ürünler açılan sergide Bucalıların beğenisine sunuldu. Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’nde açılan sergide, engelli vatandaşların ürettiği birbirinden güzel el emeği ahşap ürünler, kurdele nakış ürünleri, tasarım takı ve tepsiler sergileniyor. Bir hafta boyunca açık olacak sergiyi ziyaret eden vatandaşlar beğendiği ürünleri de satın alabilecekler. Sergi 13 Ağustos tarihine kadar gezilebilecek.

Çok mutluyuz
Belediyenin tahsis ettiği kurs alanında oldukça mutlu olduklarını dile getiren Buca Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Parıltı, “Engelli arkadaşlarımızın, zihinsel engelli bedensel engelli ve kas hastalarımızın hep birlikte yaptıkları ürünleri burada mini bir sergide sergiliyoruz. Burası Belediyemizin bizlere verdiği yer, şu anda çok mutluyuz. Daha önce bu kadar rahat bir yerimiz yoktu. Burayı bizlere Belediye başkanımız kurs merkezi olarak tahsis etti. Ben buradan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizlere harika bir yer sundu” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası