Ege Postası
Geri

Buca AK Parti’de Kutlu Doğum Heyecanı

İnsanlığa rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammet(SAV)’ın dünyamızı şereflendirişinin 1442. yılı dolayısıyla düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde AK Parti Buca Teşkilatı Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Buca AK Parti’de Kutlu Doğum Heyecanı
Haberler / Yerel Politika
22 Nisan 2013 Pazartesi 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Buca Gediz Meydanında düzenlenen Lokma Hayr’ın da konuşan Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz, Tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik etti. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet’in insanlığa rahmet olarak gönderildiğini hatırlatan Solmaz, ‘’İnsanlık aleminin temel taşlarını oluşturan sevgi saygı ve kardeşliği yoğuran Hz. Muhammet’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklere önem veriyoruz. İnsanlık Peygamberimizin teşrifi ile karanlıktan nura çıkmıştır. Zulüm yerine adalet, düşmanlık yerine kardeşlik yer almıştır. Getirdiği mesajlarla insanlık dünyasının umut kaynağı olmuştur. Bu gelişi kutluyor. Ve bu mesajlardan ülkemiz için… İnsanlık için… İstifade etmemiz gerektiğine inanıyorum ‘’dedi.

AK Parti Buca Kadın Kolları Zeynep Şen, de Vatandaşların Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ederek, ‘’Ülkemize birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum ‘’dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası