Ege Postası
Geri

Buca Belediyesi’nden bir ilk Engelli aracı şarj istasyonu

Buca Belediyesi tarafından 10 noktada kurulacak engelli aracı şarj istasyonlarının ilki, belediye binası önünde hizmete girdi. Aynı anda 3 akülü aracı şarj edebilen istasyonun açılış töreninde Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da eşlik ederek destek verdi.
Buca Belediyesi’nden bir ilk  Engelli aracı şarj istasyonu
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Temmuz 2014 Cuma 17:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Engelli vatandaşların, engelli derneklerinin katıldığı törende konuşan Başkan Piriştina, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Şarj istasyonları için engelli derneklerine söz verdiklerini belirten Piriştina, “Kenti tasarlarken, hayalleri paylaşırken, yatırımları planlarken hepimiz potansiyel engelli olduğumuz bilinciyle hareket etmeliyiz. Bazen onların günlük ihtiyacımızı aksattığımızı gördük. Kendilerine de şars istasyonu konusunda destek sözü vermiştik. Kent merkezinde 10 noktada kuruyoruz. Gerekirse ihtiyaç halinde sayısını artıracağız. Ne mutlu ki bugün bunu açmayı başarıyoruz. Bu mutlu günü engelli dostlarımızla paylaşıyor olmak ayrı bir heyecan yaratıyor. Tüm bu heyecanla bizi yalnız bırakmayan Bucalılara, törene katılarak destek veren Bornova Belediye Başkanımıza ve onun nezninde tüm Bornovalılara teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ise, “Böyle güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren değerli başkanımız Levent Piriştina’ya teşekkür ediyorum. ‘Engelleri hep birlikte kaldırmak üzere çalışalım’ diyorum” dedi. Başkan Atilla’nın sözlerinin ardından bir engelli vatandaşın “Uygulamayı Bronova’da da istiyoruz” sözü üzerine Başkan Piriştina, Atilla’dan Bornova’da da aynı uygulamanın başlatılmasının sözünü aldı.
İşte şarj istasyonlarının kurulacağı 10 nokta;
1-Buca belediye binası önü
2-Şirinyer İzban İstasyonu
3-Engelliler Merkezi
4-Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi
5-Gediz Sevgi Yolu
6-Hasanağa Bahçesi
7-DEÜ Kampus içi
8-Gölet
9- Çevik Bir Meydanı
10-Forbes Caddesi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası