Ege Postası
Geri

Buca'da bir gün değil, her gün yaşayan pazar alanı

Atıl durumdaki alanları tam zamanlı kullanıma açmak için çalışmalar yapan Buca Belediyesi, Betontaş Pazaryeri’nde farklı bir uygulama başlatıyor. Pazarın kurulduğu Çarşamba günü dışında atıl duran alanı “Haftada 1 gün değil, her gün yaşayan Pazar alanı” olarak yeniden düzenliyor. Betontaş Pazaryeri yapılacak çalışma ile futbol, tenis ve basketbol sahası olarak da hizmet verecek.
Buca'da bir gün değil, her gün yaşayan pazar alanı
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Aralık 2015 Pazar 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Betontaş Pazaryeri artık sporseverlere de hizmet edecek. Buca’nın Karanfil, Şirinkapı, Gaziler, Murathan Mahalleleri başta olmak üzere birçok kesime hitap eden kapalı pazaryeri pazarın kurulduğu Çarşamba günü dışındaki günlerde de kullanılabilecek şekilde yeniden düzenleniyor. 
Alanın atıl halden kurtarılmasını sağlamak ve gençlerin sportif faaliyetlerine destek olabilmek amacıyla spor alanı olarak düzenlenecek olan Betontaş Pazaryeri, “Haftada 1 gün değil, her gün yaşayan Pazar alanı” olarak yeniden projelendiriliyor. Zeminden ölçülendirilerek hazırlanan projeyle alana basketbol, futbol sahaları ve tenis kortları yapılacak.



1 GÜN PAZAR, 6 GÜN SPOR
Her bir proje için ekstra maliyet yaratmak yerine, alanların ve tesislerin çok fonksiyonlu değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Üstü kapalı böylesi büyük bir alan haftada bir gün kurulan pazar için tutuluyordu. Haftanın 6 günü bomboş bekleyen bu alanı değerlendirmek istedik. Tenisinden futboluna kadar sporseverlere haftanın 6 günü hitap edecek bir alan yaratacağız” dedi.   

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası