Ege Postası
Geri

Buca'da buzlar eridi

BUCASPOR yönetimiyle Buca Belediyesi arasında yaşanan gerginlik son buldu.
Buca'da buzlar eridi
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Eylül 2015 Cuma 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pazar günü 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk maçında Diyarbakır'da Amed Sportif ile oynanacak maç öncesi Bucaspor yönetimi, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'yı makamında ziyaret etti. 4 Ağustos'ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yönetimin usülsüz bir kongre gerçekleştirdiğini belirterek seçimin iptalini isteyen Piriştina ile buzları eriten yönetim birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Bucaspor'a sırtını asla dönmediğini belirten Piriştina, şöyle konuştu:

"Aramızda bir husumet olmadı. Kulümüzle belediye etle tırnak gibi. Bu bütünlüğü her zaman koruyacağız. Belediyenin kontrolünde olan Buca Arena'nın bakımını en kısa sürede tamamlayacağız. Kulübe maddi destek vermeyeceğiz."

Piriştina, daha önce PTT 1'inci Lig'den düştükten sonra yönetime kongre çağrısı yapmıştı. Karşıyaka'nın geçen sezon ilk yarıda kullandığı Buca Arena'nın kirasını bu yıl yönetime değil, belediyeye ödemesi de ipleri iyice germişti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası