Ege Postası
Geri

İzmir ulaşımına Manisa örneği

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, üzerinde çalıştıkları Manisa Ulaşım Master Planları ile ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fidan Aslan ve ekibiyle fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
İzmir ulaşımına Manisa örneği
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Eylül 2015 Cuma 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fidan Aslan, Manisa Ulaşım Master Planları ilgili bilgi almak üzere Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretle ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Fidan ve ekibini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizin Ulaşım Master Planları ile ilgili uzun zamandır çalışma yürütüyoruz. İzmir de bununla ilgili bir çalışma başlattı. Bizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere kendilerini şehrimizde konuk ettik. İzmir'e elimizden gelen desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fidan Aslan ise, master planları ile ilgili yeni bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Komşu ilimiz Manisa'nın bu çalışmalarda kazandığı tecrübelerden faydalanmak istedik. Birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak ve fikir alışverişinde bulunmak adına bundan sonra da bir araya geleceğiz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası