Ege Postası
Geri

Buca'da coşku sürüyor

Buca Belediyesi’nin Cumhuriyet Haftası etkinlikleri, büyük bir coşkuyla devam ediyor. Yarın (Cumartesi) belediye önünde şenliğin düzenleneceği ilçe Pazar günü iki önemli ismi ağırlayacak.
Buca'da coşku sürüyor
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ekim 2014 Cuma 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca Belediyesi’nin bir haftaya yaydığı Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri devam ediyor. Yarın (01 Kasım Cumartesi) belediye hizmet binası önünde dernekler ve sivil toplum kuruluşlarının katılacağı Cumhuriyet Şenliği ve Cumhuriyet’in Kazanımları konulu resim yarışması sergisi ve ödül töreni gerçekleşecek. Gün boyu sürecek etkinliklerde belediye önünde saat: 12.30’da ise Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıl dönümü dolayısıyla 91 efe ile zeybek gösterisi yapılacak. Başkan Levent Piriştina, tüm Bucalıları etkinliklere davet ederek, “Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşayalım” dedi. 

DÜNDAR VE SEREL CUMHURİYET KAZANIMLARINI ANLATACAK
Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında 02 Kasım Pazar günü ise usta gazeteci ve yazar Uğur Dündar ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, Buca’nın konuğu olacak. Dündar ve Sertel, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu'nda ‘Cumhuriyet’in Kazanımları’ konulu adlı panelde konuşacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası