Ege Postası
Geri

Buca'da yol için ağaç kıyımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Buca ile Bornova’yı kesintisiz birbirine bağlayacak Buca Onat Tüneli bağlantı yolu için 100 yıllık çam ağaçlarının katledilmesi tepkiyle karşılandı.
Buca'da yol için ağaç kıyımı!
Haberler / İzmir
6 Ekim 2023 Cuma 18:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca ile Bornova’yı kesintisiz birbirine bağlayacak projesi Buca Onat Tüneli çalışmaları hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında otogar ve çevreyolu bağlantısını sağlayacak 2,2 kilometrelik viyadük etabı hizmete açılan projenin tünel çalışmaları ise sürüyor.

Öte yandan tünelin bağlantı yolu için bölgedeki 100 yıllık cam ağaçlarının kesilmesi çevre sakinleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Bir vatandaş ağaç kıyımını cep telefonu kamerasıyla kayda alırken, 'Bir çam 100 yılda büyüyor. Şuradan tünel yapılmış, ta Yıkık Kemer'den buraya kadar tünel yapılmış yer altından buraya gelince üst yol veriyorlar. Neden yerin altından geçirmiyorsun. Görün ağaç katliamını görün. Bir çam ağacı 100 yılda bir büyüyor. Yazık günah. Eskiden insanlar buradan geçmiyordu o kadar sık ormandı yani." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Görüntüler sosyal medya platformu İzmirde Çevirme Radar adresinde paylaşıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası