Ege Postası
Geri

Buca’da Halil Sezai ve Linet coşkusunda Cumhuriyet kutlaması

Buca Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet’in 90. yıl kutlamaları çerçevesinde sanatçı Halil Sezai ve Linet’i Bucalılarla buluşturdu.
Buca’da Halil Sezai ve Linet coşkusunda Cumhuriyet kutlaması
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Ekim 2013 Salı 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını erken başlattı. Sabah Buca Çevik Bir Meydanı’nda bulunan Atatürk heykeli önüne çelenk bırakan Başkan Tatı, akşam da Buca Pazaryerinde sanatçı Halil Sezai ve Linet’i Bucalı yurttaşlarla bir araya getirdi. On binlerce vatandaşın katıldığı ücretsiz halk konserinde sahne alan ünlü sanatçılar katılanlara unutulmaz anlar yaşattılar. Birbirinden farklı şarkılarla coşan yurttaşlar Başkan Ercan Tatı’nın sahne alarak “Onuncu yıl” marşı söylemesine hep bir ağızdan eşlik ettiler. Daha sonra söz alan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Cumhuriyete sahip çıkan yurttaşlarla birlikte daha sonraki günlerle de kutlamaya devam edeceklerini dile getirdi. Tatı, “ Şeref verdi bir sanatçımız daha, biz göreve geldiğimizden beri özellikle Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan, 19 Mayıs, 1 Mayıs, 30 Ağustos ve 9 Eylül’ü gerçek Cumhuriyetçi sanatçılarla gerçek Cumhuriyetçiler bir araya gelerek kutluyoruz. Bu bizim en büyük bayramımız. Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün bize en büyük emanetidir bugün. Hiç kimse hayal görmesin Cumhuriyet baki kalacak o bayrak hep yukarıda olacak” diye konuştu.

Sanatçı Linet ile coşan Bucalılar Linet’in ardından sanatçı Halil Sezai ile geceyi sonlandırdılar. Halil Sezai sevenlerine sahneden “ Eğer Allah izin verirse Musatafa Kemal Atatürk’ün yolunda ışığı bulacağız. Nice 90 yıllara” diyorum. Bu enerjiyi sağlayan Belediye Başkanımız Ercan Tatı’ya huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası