Ege Postası
Geri

Öğretmenlerin gözünden BELGEM

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, BELGEM’in öğretmenleri ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda eğitimci gözüyle BELGEM’i anlatan öğretmenler, hem kendileri hem de öğrenciler adına memnuniyetlerini dile getirerek verdiği destek nedeniyle Başkan Sındır’a teşekkür etti. BELGEM’den lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan 4 bin öğrenci faydalanıyor
Öğretmenlerin gözünden BELGEM
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ekim 2013 Pazartesi 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bornovalı çocukları ve gençleri geleceğe hazırlayan BELGEM’nin öğretmenleri, Evka-4’teki Şahin Tepesi Restoran’da Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile buluştu. Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde görev yapan 54 öğretmen eğitimci gözüyle BELGEM’i anlattı. Öğretmenler, hem öğrencilere, hem de kendilerine sunulan imkanlar nedeniyle her zaman yanlarında olan Başkan Sındır’a teşekkür etti.
BELGEM'in tecrübeli Felsefe Öğretmeni Hasan Eyibilir Başkan Sındır'a, "Biz sizin eğitimci kimliğinizi önemli buluyoruz. Eğitimle ilgili fikirleriniz ve uygulamalarınız bizim için çok önemli. Verdiğiniz büyük destekle çocuklarımız önemli başarılar elde ediyor’’ dedi. Kimya Öğretmeni Gökçen İşcan ise düşüncelerini; "Üniversite yıllarımda BELGEM'in varlığından haberdardım, okulu bitirdikten sonra çalışmak kısmet oldu. Açık konuşmak gerekirse tereddüt ederek başvurdum ama zamanla yanıldığımı anladım. Şimdi burada çok mutluyum’’ sözleriyle dile getirdi.
Başkan Sındır: BELGEM Türkiye'ye örnek
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, BELGEM'in başarısının odağında öğretmenlerin bulunduğunu ifade etti. Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nin Bornova'nın geleceğini oluşturan bir kurum olduğunu söyleyen Başkan Sındır, ‘‘BELGEM, Bornova'dan Türkiye'ye örnek olmuş bir kurum. Sizler de uzmanlığınızın yanı sıra deneyimleriniz ve farklı alanlardaki becerilerinizle bu değere ortak oluyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Bu dönem 4 bin öğrenci eğitim alıyor


Bornova Belediyesi’nin ailelere eğitim konusunda destek olmak için faaliyete geçirdiği BELGEM’den bu dönemde 4 bin öğrenci yararlanıyor. BELGEM’de lise ve üniversite sınavlarına hazırlık ve okul derslerine destek niteliğindeki kursların yanı sıra İngilizce kursları da veriliyor. Genç Kaşifler Bilim Evi Projesi de yine Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi tarafından yürütülüyor.

Üniversite sınavlarında büyük başarı

Çamdibi’ndeki Merkez Bina’nın yanı sıra Altındağ, Bornova Merkez, Naldöken ve Mevlana'da hizmet veren BELGEM’de geçtiğimiz yıl kurs gören öğrencilerin 67’si Fen-Edebiyat, 78’i Uluslararası İlişkiler, İktisat, Kamu Yönetimi, 32’si Mühendislik, 23’ü PDR ve Öğretmenlik, 24’ü İletişim ve Sanat, 13’ü Tıp ve Sağlık, 2’si ise Hukuk fakültelerini kazandı. Öğrencilerin tamamına yakını ise diğer fakültelere ve meslek yüksekokullara yerleşti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası