Ege Postası
Geri

Buca’da çöpler yer altına alınıyor

İlçede yaşayan vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, halk sağlığını korumak, pis koku ve görüntü kirliliğini engellemek amacıyla çöp konteynerlerini yeraltına almak için hareke geçti.Kent genelinde Martayında başlayıp 50 bölgeye100 adet kurulacak olan yer altı konteyner sistemi çalışmalarının Eylül ayında tamamlanması planlanıyor. 'Daha temiz bir Buca' için
Buca’da çöpler yer altına alınıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Şubat 2016 Cumartesi 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Daha Temiz Bir Buca’ yaratma ilkesiyle düzenli olarak yürüttüğü temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Buca Belediyesi, ilçede halk sağlığını korumak ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için çöp konteynerlerini yer altına alıyor. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için hayata geçirilecek projenin montaj çalışmaları Mart ayında başlayacak.



50 Bölgeye 100 adet
50 bölgeye kurulacak 100 adet yeraltı çöp konteyneri ile çöplerin sokak hayvanları tarafından dağıtılması,koku ve haşere üremesinin de önüne geçilmiş olacak.



Trafik rahatlayacak
Eylül ayında tamamlanması öngörülen çalışmalar sayesinde halk sağlığının korunması ve görüntü kirliliğinin engellemesinin yanı sıraamortisman ve mazot giderlerinde tasarruf sağlanırken, konteynerlerin yer üstünde bulunmasından dolayı oluşan trafik sorununun da önüne geçilecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası