Ege Postası
Geri

Bucalı çocuklar İngilizce öğreniyor

Buca Belediyesi, açtığı farklı kurslarla çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. İlçede yaşayan çocukların yabancı dillerini ilerletmesi amacıyla açılan ücretsiz İngilizce kursları, yaz döneminde öğrencilerin vazgeçilmez adresi oldu.
Bucalı çocuklar İngilizce öğreniyor
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2015 Pazar 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca Belediyesi’nin, ilçede yaşayan çocukların yabancı dillerini geliştirmesi için Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği ücretsiz İngilizce kursları devam ediyor. Şu an 95 öğrencinin eğitim aldığı kurslar, ilk ve orta öğretim öğrencilerine 20 kişilik donanımlı sınıflarda 6 seviyede veriliyor. Haftada üç gün sabah ve akşam programları olarak devam eden kurslar eğitim öğretim dönemi başlayana kadar devam edecek.
Belediyenin ücretsiz İngilizce eğitimi ile eksiklerini kapatıp, derslerine destek alan öğrenciler, yaz tatillerini böylesi bir kursta değerlendirmekten oldukça memnun. Belediye yetkilileri, kurslara katılmak isteyen öğrencilerin Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’ne başvurabileceklerini ve talepler doğrultusunda yeni sınıfların açılabileceğini ifade etti
 “EĞİTİM GELECEĞİMİZDİR”
Eğitim alanında yapılacak yatırımların geleceğe yönelik yatırımlar olduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Şu konuda çok iddialıyız; bu dönem eğitime yaptığımız yatırımlar ile anılmak istiyoruz. Çünkü eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan en doğru yatırımdır” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası