Ege Postası
Geri

Bornova'da afetzedelere yardım eli

Bornova Belediyesi, yıl boyunca gerçekleştirdiği çeşitli sosyal yardımların yanısıra doğal afetlerde ve yangınlarda evleri zarar gören ve maddi durumu iyi olamayan vatandaşlara eşya yardımı yapıyor. Yangın ve sel baskını gibi olaylara maruz kalan vatandaşların ihtiyaçlarını tespit eden Bornova Belediyesi, son olarak 12 aileye eşya yardımında bulundu. Bornova Belediyesi vatandaşın yanında
Bornova'da afetzedelere yardım eli
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2015 Pazar 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi,  yaşanılan afetler sonrası eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlara destek oluyor.Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşitli afetlere maruz kalıp evleri zarar gören vatandaşların evlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor.
 
Görevli ekiplerin tespitlerinden  ve vatandaşların aldıkları resmi raporlarla yaptıkları başvurular değerlendiriliyor. Belediye ekipleri, afetzedelerin ihtiyaçlarını tespit ederek eksiklerini tamamlıyor. Vatandaşlara askeri ücretin 3 katına kadar eşya yardımı yapılabiliyor. Son olarak, yangın ve sel gibi afetlere maruz kalan 12 aile, Bornova Belediyesi’nin desteğiyle yepyeni eşyalarına kavuştu.
 
Dost Market aracılı ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Bornova Belediyesi,  doğal afetlerde de kayıplar yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla  zarar gören ev eşyalarını yeniliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası