Ege Postası
Geri

Bucaspor'da hedef 3 puan

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak Bucaspor'da teknik direktör İlker Seven rakiplerinin bu sezon iç sahada oynadığı 3 maçı da gol yemeden kazandığına dikkat çekti.
Bucaspor'da hedef 3 puan
Haberler / Spor
7 Ekim 2016 Cuma 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kocaeli Birlikspor'un Ligde Anadolu Üsküdar ve Fethiyespor'u, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Sakaryaspor'u 2-0'lık sonuçlarla mağlup ettiğini hatırlatan Seven, "Rakibimiz sahasında iyi bir performans sergiliyor. Ancak biz de kendimize güveniyoruz. Kocaeli Birlikspor'u yenerek onlara ilki yaşatmak istiyoruz" dedi.  

Geçen hafta elde edilen Ofspor galibiyetinin Kocaeli Birlikspor deplasmanı öncesi takıma büyük moral verdiğini dile getiren Seven, " Üst sıraları zorlamak istiyorsak deplasmanlardan mutlaka puan almalıyız. Kadromuz yavaş yavaş oturmaya başladı. 

Bu zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlarla döneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

İlker Seven, sakatlıkları süren orta saha oyuncuları Mehmet ve Şenol'un yanı sıra golcü Burak Aydın'ın karşılaşmada oynamasının zor olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası