Ege Postası
Geri

Bucaspor'da iki ayrılık

Bucaspor, Hüseyin Tokmak ve Zekeriya ile yolları ayırdı
Bucaspor'da iki ayrılık
Haberler / Spor
8 Ağustos 2015 Cumartesi 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ESKİ yabancı futbolcularına olan borç yüzünden 2 yıl transfen yapamayacak olan Bucaspor'da teknik ekip ilginç bir hamle yaptı. Teknik Direktör Levent Eriş, takımın iki sağ beki Hüseyin Tokmak ve Zekeriya Kaçaroğlu'nu yetersiz bulduğunu belirterek yolları ayırdı. Eriş'in raporu ile yönetimin kulüp bulmasını istediği iki futbolcu tesisleri terketti. Zekeriya ve Hüseyin'in gidişiyle Bucaspor'da sağ bek kalmadı.

Defansın sağının yeniden anlaşma sağlanması beklenen Yasin Avcı ile altyapı patentli futbolcularla monte edilmesi bekleniyor. Hüseyin Tokmak daha önce 30 bin TL alacağının ödenmediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvurmuştu. Eriş, şu an çalışmalarını 29 kişilik kadroyla sürdürdüklerini söyledi. 2'nci Lig'de üst sıraları zorlayacak bir ekibe sahip olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Her bölge için alternatifim var. Zorluk yaşamayız" yorumunu yaptı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası