Ege Postası
Geri

Bucaspor'dan geleceğe yatırım

ESKİ yabancı futbolcularına olan borcu yüzünden 2 yıl transferden men edilen Bucaspor, altyapısından 5 genci profesyonel yapmaya hazırlanıyor.
Bucaspor'dan geleceğe yatırım
Haberler / Spor
7 Ağustos 2015 Cuma 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
A Takım'la idmanlara çıkan orta saha oyuncuları Ömer Kanberoğlu, Uğurcan Arslan, Emin Çelik'in yanı sıra forvetler Bedirhan Artuç ve Ahmet Tamet'le profesyonel sözleşme imzalanacağı açıklandı. Teknik Direktör Levent Eriş geçen sezon sarı lacivertli formayı U21 Ligi'nde giyen oyuncuları Türk futboluna kazandıracaklarını söyledi.

Kamp boyunca gençleri yakın takibe aldığını ifade eden Eriş, "Antrenman ve hazırlık maçlarındaki performansları beni umutlandırdı. Bucaspor'a uzun yıllar hizmet edecek ve transfer olup kulübe para kazandıracak futbolcuları vitrine çıkarma zamanı geldi" diye konuştu. Altyapıda görev alan oyuncuların çok yetenekli olduğunu vurgulayan Eriş, "Ancak tek başına kabiliyet futbolda karın doyurmaz. Çok çalışmaları gerekiyor. Gençler, formayı kapmak için ağabeyleriyle sonuna kadar mücadele etmeli" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası