Ege Postası
Geri

Bucaspor'da kriz büyüyor

BUCASPOR'da pazartesi günü başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi görüşmeye çağrılan Burakcan, Hüseyin, Zafer, Ferhat, Gökhan, Çağrı, Emre ve Yasin, yönetimin davetine olumsuz cevap verdi.
Bucaspor'da kriz büyüyor
Haberler / Spor
3 Temmuz 2015 Cuma 16:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Alacakları ödenmediği için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran 8 oyuncunun 12 Temmuz'a kadar paralarını alamadıkları ya da yönetimle uzlaşamadıkları takdirde serbest kalacağı bildirildi. Pazartesi günü antrenmana çıkmama kararı alan futbolcuların toplam alacağının yaklaşık 1 milyon TL olduğu öğrenildi.

Eski yabancı futbolcularına olan 1 milyon 139 bin Euro borç nedeniyle FIFA kanalıyla gelen 2 yıllık transfer yasağını kaldıramayan yönetim, 8 as oyuncunun anlaşmaya yanaşmaması nedeniyle zor durumda kaldı. Bu arada göreve devam etmek için mevcut kadronun korunmasını şart koşan teknik direktör Levent Eriş'in yönetime verdiği süre de pazartesi günü sona erecek. Bucaspor'da TFF'ye başvuran futbolculardan kaptan Erkan serbest kalırken Emrecan ile Melih sözleşmelerini tek taraflı feshetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası